Gravant i editant música clàssica des de 2008 

. Personal tècnic amb llarga experiència de gravació y sòlida formació en música clàssica
. Gravacions "on location".
. Equip de gama alta
. Gravació de concerts.
. Gravació de CD, tracks promocionals...
. Multi-microfonia. La quantitat de micròfons i pistes depèn de les necessitats musicals, no del pressupost.
. Edició i mastering al nostre estudi InSitu.

WEB EN CASTELLANO

ELS NOSTRES SERVEIS 

CONTACTE

Et convido a visitar el nostre blog on publiquem  molts articles útils sobre com gravar, editar i més temes del negoci musical!
caret-down caret-up caret-left caret-right
Josep Fuster, clarinetista.

Un dels meus últims treballs discogràfics "Música virtuosa vol. IV" ho vaig fer amb InSitu i veritablement va ser un plaer treballar amb Antonio Velasco, no és fàcil trobar el so que un busca, la col·locació adequada dels micròfons i un so maco i natural, amb Antonio tot va ser molt fàcil, la seva professionalitat com bon músic va ser de gran ajuda. Espero poder tenir l'oportunitat fer un altre projecte amb Antonio.

Josep Fuster, clarinetista

Josep Martí i Montoliu Director de La Capella del Pi.

Treballar amb l'Antonio Velasco és una garantia d'honestedat i bones maneres, dues qualitats que són de gran vàlua quan ens endinsem en el món fonogràfic. S'anticipa als problemes i, en aquest sentit, les publicacions del seu bloc són impagables consells per a tots els que s'enfronten a una gravació tant si són novells com si són experts. La seva formació musical i la quantitat d'hores de vol en diferents estils i èpoques, així com saber situar-se en el pla d'exigència que demana cada perfil d'intèrpret, li confereixen un bagatge inestimable per a la producció musical. Confio en la seva oïda tant com ho faig en la seva tecnologia. No dubto en confiar-li la producció dels enregistraments que faig amb La Capella de Música de Santa Maria del Pi.

La Capella del Pi 

MIQUEL FERNÁNDEZ Cantautor

Treballar amb l'Antonio ha estat una sort. M'ha proporcionat totes les facilitats i assessorament que he necessitat, així com una resposta ràpida sempre que he tingut dubtes. A més, l'atenció ha estat molt personalitzada i amb la seva gestió he complert tots els objectius que tenia amb l'edició del meu disc autoeditat.

https://www.acustiquem.com/