Gravant i editant música des de 2008 

WEB EN CASTELLANO

Antonio Velasco Polonio

Compositor, director, productor i tècnic de so professional.

Estudis de composició, guitarra i direcció al Conservatori Superior de Barcelona. Format com tècnic de so a l'escola Microfusa de Barcelona (gravació i postproducció)

Secretari de l'Associació de Compositors Catalans.

www.avelascocompositor.es

També!

Et convido a visitar el meu blog on publico molts articles útils sobre com gravar, editar i més temes del negoci musical!
caret-down caret-up caret-left caret-right
Josep Fuster, clarinetista.

Un dels meus últims treballs discogràfics "Música virtuosa vol. IV" ho vaig fer amb InSitu i veritablement va ser un plaer treballar amb Antonio Velasco, no és fàcil trobar el so que un busca, la col·locació adequada dels micròfons i un so maco i natural, amb Antonio tot va ser molt fàcil, la seva professionalitat com bon músic va ser de gran ajuda. Espero poder tenir l'oportunitat fer un altre projecte amb Antonio.

Josep Fuster, clarinetista

Josep Martí i Montoliu Director de La Capella del Pi.

Treballar amb l'Antonio Velasco és una garantia d'honestedat i bones maneres, dues qualitats que són de gran vàlua quan ens endinsem en el món fonogràfic. S'anticipa als problemes i, en aquest sentit, les publicacions del seu bloc són impagables consells per a tots els que s'enfronten a una gravació tant si són novells com si són experts. La seva formació musical i la quantitat d'hores de vol en diferents estils i èpoques, així com saber situar-se en el pla d'exigència que demana cada perfil d'intèrpret, li confereixen un bagatge inestimable per a la producció musical. Confio en la seva oïda tant com ho faig en la seva tecnologia. No dubto en confiar-li la producció dels enregistraments que faig amb La Capella de Música de Santa Maria del Pi.

La Capella del Pi 

MIQUEL FERNÁNDEZ Cantautor

Treballar amb l'Antonio ha estat una sort. M'ha proporcionat totes les facilitats i assessorament que he necessitat, així com una resposta ràpida sempre que he tingut dubtes. A més, l'atenció ha estat molt personalitzada i amb la seva gestió he complert tots els objectius que tenia amb l'edició del meu disc autoeditat.

https://www.acustiquem.com/